perjantai 5. elokuuta 2016

Tallin maalausta, suojia sekä ötökkäloimia


 Ulkotalli on läpikäynyt maalausprojektin. Kaikki ei kuitenkaan ihan vielä ole valmista, joten lopputuolsta en täällä pysty vielä näyttämään. Ulkotallista tuli saman värinen kuin isosta tallista, eli punainen.


 Ollaan myös vihdoinkin ostettu Ettanille uudet suojat, niin etu kuin takajalkoihin. Ostettiin Back on track jännesuojat. Ainakin nyt pari käyttökerran jälkeen ovat olleet hyvät. Teen varmaan näistäkin jossain vaiheessa varustepostauksen.Postissa tuli myös uusi ötökkäloimi. Ostettiin nimittäin ötökkä-ratsastusloimi. Kokeiltiin sitä ensimmäistä kertaa Keskiviikkona. Ettan on ollut ihan hysteerinen metsään mennessä. Oli se nytkin, mutta ei ihan yhtä plajon. Se oli todella jännittynyt, mutta se ei potkinut ihan yhtä paljon kuin viimeeksi. tästä maastolenkistä voin sanoa sen, että ei ollut kauhean nautinnollista..
 Tässä kuvassa näkyy niin loimi kuin suojat.Ei oltu mestsässä niin pitkää aikaa, joten ratsastin Ettanin kevyeesti pienimmällä kentällä maastolenkin jälkeen.<3

Tällä kertaa tästä tuli tälläinen lyhyempi kuulumispostaus, olen nimittäin tekemässä kovalla kiireellä postauksia sille ajalle kun ollaan reissussa. Tänään illalla on myös valmennustunti.

2 kommenttia:

  1. Meillä oli myös nuo botin suojat kaikkiin jalkoihin. Etusuojat olivat tosi hyvät, mutta takasuojat fullina liian isot :( Jo uutena ne joutui laittamaan viimeisiin reikiin, joten kun joustot jossain vaiheessa venähtävät, suojat ei enää pysyisi jalassa. Niistä olisi saanut ottaa kokoa pienemmän.

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!