sunnuntai 21. elokuuta 2016

VARUSTEITA: PS of Sweden; High Jump revolution

Tällä kertaa vuorossa olisi toinen varustepostaus. Tässä postauksessa käsitellään PS of Swedenin varsutetta, nimittäin "hight jump revolutuion" nimisiä suitsia.

Miksi ostin tämän varusteen?

Halusin Ettanille suitset jotka olisivat oikeasti hyvät. Näiden tarkoitus on että ne eivät paina yhtään herkkiä kohtia mitä hevosen päässä on. Ajattelin että nämä olisvat todella hyvät Ettanille sillä kuitenkin kyseessä on todella herkkä hevonen

Katselin myös micklemin suitsia ja PS of Swedenin Jump off mallia mutta päädyin lopulta tähän, vaikka kallis olikin. Halusin kuitenkin Ettanille parhaan mahdollisen joten mikäs siinä.. Muut mallit mitä katsoin olivat kylläkin ihan tarpeeksi hintavia. Parilla tutulla on myös samat suitset joten tiesin niiden olevan hyvät.Miten tuote eroaa tavalliseen?

Ainakin sillä tavalla että se näyttää ihan erilaiselta. Siinä ei ole mm. leukahihnaa. Korvien takaa tuleva remmi on myös todella leveä joten se tasaa painetta. Paine ei siis keskity vain yhteen kohtaan hevosen niskaan vaan jakautuu tasaisesti.  Näiden suitsien pitäisi todellakin olla hevoselle mukavat sillä ne ovat anatomisesti muotoiltu.
Kuva PS of Swedenin nettivuilta (linkki)


Miten on kestänyt käytössä?

Nahka on kestänyt todella hyvin, mikä kyllä onkin odotettavissa kalliilta tuotteelta. Hyvässä kunnossa siis ovat. Tietysti nahkaa pitää myös hoitaa huolellisesti jotta pystyy takaamaan sen että suitset pysyvät käyttökelvollisina monta vuotta.Onko helppo puhdistaa?

Kyllä, ei mitenkän vaikeampaa kun muiden suitsien putsaaminen. Lika lähtee näistä ihan samalla tavalla kun muistakin nahkatuotteista, ei mitään ongelmia ole ollut puhdistuksessa.Olenko huommanut eroa tähän ja "tavalliseen"?

En ole Ettanilla ratsastanut näillä kuolaimilla muilla suitsilla, joten en valitettavasti voi verrata ratsastavuutta näihin ja muihin suitsiin. Se, että Ettan viskoi päätään toisilla suitsilla voi myös hyvinkin johtua siitä että sillä oli eri kuolain.

Yksi asia jonka olen kuitenkin huomannut on se, että kun otat suitset pois rankan treenin jälkeen niin hikijäljet näkyvät ainoastaan parissa kohdassa. Tavallisien suitsien kanssa voi jäädä hikijäljet jokaisesta remmistä, suitset "jäävät päähän"

Korvien takana ei ole hikijälkeä kuin molemmilla puolilla ympyröidyssä kohdassa, eli pään päällä ei näy kihijälkeä.


Plussat ja miinukset tässä tuotteessa?

+ Hevoselle mukavat
+ Helpot pukea ja riisua
+ Ei paina herkkiä kohtia hevosen päässä
+ Otsapanta on helposti vaihdettavissa

- Otsapanta joka tulee suitsissa ei ole niin laadukas ja valuu helposti
- Kallis hinta
- Toimituksessa voi kestää kauan jos tuote ei ole varastossa

Suitsien mukana ollut otsapanta valuu helposti. Erikseen ostetut pysyvät paikoillaan paljon paremmin.

Tämän pikalukon voi halutessaan ottaa pois


Kenelle suosittelen tätä?

Näitä suitsia suositelen kaikille ketkä haluavat hyvät suitset hevoselleensa mutta ovat myös valmiita sijoittamaan rahaa suitsiin. 

Yksi asia josta en ole täysin varma on se että ovatko nämä suitset sallittuja koulukisoissa.. Ainakin näitä olen nähnyt 1 tason koulukisoissa? Mistä voi löytää tämän tuotteen?

Tietääkseni nämä suitset ovat ainoastaan myynnissä uusina PS of Swedeniltä. Nämä voi siis tilata netistä, mutta suitset löytyvät myös usein isoimmissa hevostapahtumissa, esim. HIHS. Siellä suitset voivat jopa olla alennuksessa. Tietysti jos ei halua käyttää niin paljon rahaa suitsiin niin voi yritää löytää näitä suitsia myös käytettyinä.

Linkki PS of Sweden verkkokauppaanOnko tuote hintansa arvoinen?

Onhan nämä todella hyvät, mutta en ole niin suurta eroa huomannut "tavallisiin" joten vähän liian kalliit ovat mielestäni...(311e) Tietenkin en voi tietää tuntuuko nämä hevosesta todella paljon paremmalta kuin "tavalliset". Vähän päälle 250e olisi ehkä kuitenkin parempi hinta.


Muuta?

 High Jump malliin löytyy vaihdettavia osia turpahihnnaan:


Voit myös ostaa erilaisia otsapantoja näihin suitsiin. Allaolevassa kuvassa näkyy otsapanta jota ollaan lainattu Nixolta kisoihin. Minä en itse ole ostanut vaihdettavia otsapantoja näihin suitsiin, käytän siis sitä joka tuli suitsissa.  Tämä otsapanta on ollut paljon parempi kiinnitykseltään eikä ole valunut alas.


Jos 'High Jump' malli ei miellytä omaa silmää niin PS of Swedenillä on paljon muitakin erilaisia suitsia:


Tässä näkyy vain pieni osa suitsivalkoimasta

2 kommenttia:

 1. Oho! Kyllä on kalliit! Jos miclemit maksoivat Hööksin nettisivuilla vähän päälle satasen (jotain 169e) niin on kyllä kalliit!
  Plus hyvä postaus ja ei ollut myöskään liian tylsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vähän kirpaisi kyllä ostaminen ':)

   Kiitos paljon :)

   Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!