lauantai 23. toukokuuta 2015

Kuvia Torsstain tunnilta ja päivän ratsastuksesta

Moi! Nyt kerron ensin Torstain ratsastuksista.

Ensin ratsastin Silverin n. 40min kentällä. En ravannut paljon ja laukkasin pari pientä pätkää molempiin suuntiin. Kuvia tästä ei ollut niin paljon onnistuneita, mutta tässä yksi.

Poni oli vähän jäykkä ja ei oikein halunnut asettua eika taipua.



Sitten menin Jontella. Hiotaessa se oli okea nallekarhu. Seiso kiltisti karsinassa eikä tehnyt mitään ylimääräisiä liikkeitä. Olin tallinomistajan tunilla. Tunnilla meiä oli kaksi.

Jonten ravi ja laukka olivat tosi ihanat, ja alussa tuntui siltä että sillä on tosi pitkä kaula ja se on tosi korkea.

Alussa se vähän säikähteli ja lähti laukaamaan melko kovaa, mutta ei se tehnyt mitään "ilkeätä", eli ei se pukittanut tai muuta. En tietenkään tarkoita että jos hevonen pukittaa niin se on ilkeä, vaan sitä että ei se tahallaan yrittänyt sitä että ratsastaja tippuisi. Ehkä ymmärrätte pointin?

Lopussa meno alkoi jo paranemaan ja uskon että voisin ihan hyvin ratsastaa Jontellla leirillä.






Sitten päivän ratsastukseen. Olin siis eilen Stafettkarnevaalenissa ja tulimme kotiin vatsa kl. 22 ja en siis ehtinyt ratsastaa, mutta Saija ratsasti Silverin. 

Silver oli aika jäykkä ja ei halunnut taipua eikä asettua, enkä saanut sitä läpiratsastettua. Ja lopussa alkoi sataa rakeita ihan kaatamalla. Mutta Maanantaina on sitten taas valmennus. 

On se söpö♥





Tässä sataa jo ihan vettä

Ja lopuksi kaunis ylösnousukuva, Silverin jalatkin ovat tosi kivasti kun se on syömässä. Tai oli.
No, nyt minä lähden seuraamaan euroviisuja. Nähdään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!