keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Uusi estesatula kokeilussa

Eilen sovitimme Silverin molemmat satulat. Koulusatula oli ihan ok, sitä topataan vähän seuraavana Maanantaina. Estesatula ei ollut yhtään hyvä, joten meidän pitää hankkia uusi. Satulansovittajalla oli kolme jotka olisivat voineet olla hyviä. Otimme nyt yhden sovitukseen, ja menen tänään estetunnille testaamaan sitä satulaa. Nyt minulla ei ole mitään kuvia ssitä, mutta se on musta estesatula.

Ratsastin tunnilla Maanantain ja Tiistaina. Vapaasti Lauantaina ja Sunnuntaina. Tässä pari kuvaa Sunnuntaista kun kaverini Ottilia oli kuvaamassa:

(c) Ottilia

(c) Ottilia


Pepe asuu nyt pari viikkoa Silverin vieressä, siltä on jäädytetty liikaluupatit polvista joten sitä pitää kävelyttää joka päivä ja se ei saa riehua joten se on sisällä. Äiti hoitaa kävelytttämisen, onhan Pepe silti hänen hepo.


(c) Ottilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!