maanantai 4. toukokuuta 2015

Kysymys teille!

Jos skrollaatte vähän alaspäin, katsotte oikealla olevaa sivupalkkia. Siinä on teille kysymys:

Tasaisella vai esteitä?

 Voitte mieluusti vastata tähän kysymykseen jos ette ole tehneet sen jo! Se on ollu siitä jo Torsataista asti.  Viimeinen päivä että voit vastata tähän on 15.5.2015, joten ei ole mitään hoppua! ;) Minä en tiedä kuka on vastannut mitäkin, tiedän vain miten monta ääntä mikäkin vastaus on saanut.
 
Minulla on tänään koluratsastus valmennus seitsemältä. Kerron ehkä lisää siitä jossain postauksessa joskus viikolla jos saan jonkun mukaan raahattua ottamaan kuvia. 


3 vuotta sitten..♥

Suosikkikuvanii Ianista♥
Ylläoleva kuva. Yksi sana; viisaus. Voitteko tekin nähdä sen? Viiaus, rehellisyys ja hyvä sydän. Se oli Ian se. Kerron joskus Ianin ihmeellisen tarinan teille, sitten kun voin. Ianin menetyksestä on vain noin puoli vuotta♥ Kerron varmaan tarinan teille videolla, sitten kun sen aika on tullut.

Illan jatkoja täältä Porvoosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!