perjantai 29. toukokuuta 2015

Mitä haluaisin ostaa kevät 2015

Tänään teen siis postauksen jossa kerron mitä haluaisin ostaa Silverille 2015.

freejump jalustimet
Näitä jalustimia halunnut jo pitkään, ja olen päättänyt että tänä vuonna ne ostetaan. Luultavasti ne ovat mustat jotka ostan.

Pintelinaluset/pintelipatjat
Jep, mellä on siis Silverille ainakin 5 pinteli "settiä". En haluaisi käyttää pinteleitä ilman pintelipatjoja, joten ne ovat ostoslistalla. Nämä pintelit ovat 12e Höökistä. Niissä on tarrat joten ne voisivat olla ihan hyvät. Pitää vain katsoa sitä kokoa.  Ostettu


Farkkuratsastushousut
Minulla oli farkkuratsastushousut jotka ovat jäämässä liian pienksi joten annoin ne Islalle. Haluaisin silti uudet, koska niissä on ihanan viileä ratsastaa kesällä. Haluaisin juuri nämä housut. Ostettu

Micklem suitset
  Tämä ei ole mikään sellainen asia mikä olisi pakko saada, todella kalliit suitset. Mutta tämä on silti tässä listalla koska haluaisin kyllä nämä suitset. Luulisin että silver voisi toimia hyvinkin niillä. Jos ostaisin ne esteläyttöön niin ne olisivat ruskeat.

Otsapanta

Tämä ei ole mikään tavara joka on pakko ostaa, mutta jos voisin ostaa niin ostaisin. Jotenkin se on tosi kvan näköinen.



Huopa

Ei ehkä juuri tätä huopaa, mutta joku vähän ohueempi kivan värinen ihan kotikäyttöön.


Ja toiset suojat
Nämä suojat ovat aika korkealla paikalla ostoslisallani, Jotenkin tuntuu siltä että nämä suojaisivat paremmin kun ne mitkä minulla nyt on Silverille. Ja minun ruskeat suojat ovat ihan risat, sitten meillä on vain pinkit ja punaiset. Ratvitsisin myös takajalkoihin uudet suojat. KOska meillä ei ole kunnollisia ruskeita, ne ovat vähän liian pienet. Ostettu


Pinkki riimu ja riimunnaru

Tämä on vain niin ihanan värinen! Aikaisempi pinkki riimu meni rikki. En tidä ihan miten, en ollut paikalla kun se tapahtui. Mutta tämä olisi tosi kiva riimu Silverille. ja tietysti tuo riimunnarukin.

Rainlegs

Tavallaan aika turha juttu jota en usko että ostan, mutta aika kiva jotenkin. Se on inhottavaa kun ratsastushousut/muut "kireämmät" houssut kastuvat.

Jos laittaisin nämä mainitsemani sellaiseen järjestykseen niin että täkein ensin niin se näyttäisi tältä:

freejump jalustimet

Jännesuojat Elite PRO LAMI-CELL

 Pintelipatjat

Farkkuratsastushousut

Miclem suitset 

Rainlegs

Huopa

Riimu ja riimunnaru Spirit

Otsapanta 

 

Tämmöinen postaus nyt tällä kertaa. Toivottavasti piditte!


En siis tietenkään ole ostamassa näitä kaikkia tavaroita, tämä on vain tämmönen toivelista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!