sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Pepen porukka!

Mooi! Tämä blogi kertoo siis enimmäkseen minusta ja Silveristä, mutta ei silti saa unohtaa Pepeä! Pepe on siis meidän, tai oikeastaan äidin ja isän, 3 vuotias tinker ruuna. Hänestä enemmän voit luke tästä. Tässä postauksessa ei ole nyt oikeastaan yhtään paljon tekstiä, vaan melkein vain kuvia höppänöistä.

Eli Pepe asuu samalla tallilla kun Silver, mutta se asuu "poikapihatossa". Siellä asuu myös Leevi, yksi vuosi nuorempi suomenhevosori, Gradu,  1 vuosi vanhempi ruuna sekä Repe, 2 vuotta vanhemi ruuna. Nyt kesällä laumaan tulee kaksi uusi tulokasta ja luulen että Repe ja ehkä jopa Gradu lähtevät pihatosta.

Olin siis vappuaattona ottamassa vähän kuvia pojista. Tässä nyt pari niistä. (Pihatossa aika vaikea kuvata, aina joku tunkee nokkansa linsiin niin että se menee huuruun..)

Leevi, Mr. Linssi Lude

Pieni poju♥ (Repe siellä takana aterioimassa)


Otetaan Groupie! (Selfie jossa monta ihmistä. Tai miksei hevosta...?)
 Vas. Gradu, Pepe, Leevi
"Kato! Mä venytän tätä mun kuolaa tällee taidokkaasti!"

Ei kommeteja..


Toivottavasti teillä oli oikein kiva päivä tänään! Illan jatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!