sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

21.6.2015 HeWi Powercup aluekarsinnat

Kisat tänään meni tosi hyvin. Tehtiin tuplanolla ja rata oli aika tasainen. Radalla oli yksi viuhka ja esteitä oli koristeltu paljon. Kahden esteen alla oli tukit. Silver ei silti yhtään kyttäillyt mitään estettä.





Jäin kiinni ohjaan sarjan b osalle ekalla kerralla sen hyppäsin. 13 esteella Silver tuli lähelle ja teki miniaskeleen, en ollut valmis siihen ja en ehtinyt myödätä. Kun olen katsonut kuvia niin katson alas hypyssä, mistäköhän sekin johtuu..?

Verkassa poni oli tosi hidas ja löysä, ja tiputti esteitä ihan miten sattui. Ajattelin että eihän tästä mitän tule.. Sain sen silti Nixon avulla vähä paremmin ja kun tulin radalle niin se heräsi. Ratsastaminen tuntui radalla oikein mukavalta.



Vuihka

tukki ja nopat

Sydän ja sienet



Tämä olisi ollut niin kiva kuva, jos ei olisi ollut noin epätarkka


Sijoitus oli lopulta 7/23, eli ensimmäinen ei sijoittunut. Se harmittaa tietysti vähän, mutta en tideä jos pääsin edes finaaliin. Olin 19 koulussa. Kaikki jotka olivat tehneet hyväksytysti koulu ja esteosuuden saivat SRL ruusukkeet.



Kuvat: Isla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!