lauantai 13. kesäkuuta 2015

Varsuli

Tallillame on syntynyt varsuli. Se oli joskus viime viikolla. Tässä nyt vähän kuvia siitä. Kuvat on otettu 2.6. Ja ne ovat tosi heilahtaneita mutta karsinassa oli niin pimeätä enkä halunnut käyttää salamaa. Tämä on siis oripoika ja tosi kiva. Se ei yhtään pelkää ihmistä ja tykkää kun sitä rapsutetaan. Ihana varsa♥



Näin varsan ekan kerran kun se oli alle vuorokauden ikäinen. Keskiviikkona autoin Titti kun piti hakea varsa silsälle. Se tulee melkein aina vastaan karsinassa jos joku tulee katsomaan sitä, ja se antaa ihmisen silittää ja rapsuttaa sitä. Tosi ihana varsa. Kerron varmaan joskus siitä lisää, ainakin silloin kun sillä on nimi. Sillä oli jo yksi ehdotus, mutta se ei ole vielä varmaa joten en vielä kerro mitään.

Olen juuri nyt leirillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!