keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Eilinen tunti ja Coran synttärikakku

Eilinen tunti meni tosi hyvin! Se oli tosi rankkaa, mutta meni tosi hyvin! Kunpa n powercupin aluekarsinnan koulukisat olisivt vasta nyt.. Olemme paikalla 19 tai jotain, joten pitää mennä Sunnuntaina tosi hyvin jos haluan finaaliin. Ja sinne haluan, mutta pitää nyt katsoa onnistuuko se.

Menen tänään viideltä tallille, seitsemältä on hyppis. En ehkä saa kuvia kun kukaan ei tule kuvaamaan. Mutta kerron varman valmennuksesta jotenkin.

Äiti ei ole saanut ihan parhaista kohdista kuvia, kun se puhui puhelimessa tunnun aikana. Mutta pari ihan hyvää kuvaa kylläkin.






 Niin, kerroin eilen siitä että Silver on siiretty nyt ainakin vähäksi aikaa isoon taloon. Haavoja ei ole tullut enemmän, mutta poni ei ole kovin iloinen sitä hoitaessa. Sillä on koko ajan korvat luimussa. Tässä alla kuva miten boxit ovat. Raimo on siis tosi iso ja on luultavasti purrut Silveriä tuolta lankkujen välistä. Siihen voisi hyvinkin laittaa toisen lankun vielä. Silver ei nähtävästi yhtäöän arvosta "kavereitaan" jotka ovat seinien toisella puolella. Vaikka Jonttekin tulee ihan ystävällisesti niin se törkkii sitä turpaansa niin useasti sinne Silverin puolelle niin Silver vähän ärsyyntyy siitä.

Silver arvostaa omaa rauhaa, mutta ei haluaisi silti jättää sitä ihan yksinkään. Katsotaan nyt vielä miten tämä toimii. Koska me emme silti päätä siitä asiasta missä Silver asuu, vaikka voimmekin siihen jotenkuten vaikuttaa.



 Kuten mainitsin eilen ja otsikossa lukee, teimme Coralle yksivuotis synttärikakun. Se maistui Coralle ja se söi ahkerasti loppuun asti.

Me söimme itse Coran kunniaksi mudcakea.

Hyvää kakkua! Nam...

No, kunhan koiralle maistuu!

Vauhti on niin hurja että koko koira on ihan suttuinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!