sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Koivumäentilan leiri 8.6 - 13.6

Olin siis leirillä tallilla jolla Silver ja Pepe asuvat. Meitä oli yhteensä 7, minä, Isla, Elina, Sara, Viivi, Helmi ja Ada. Olin viime vuonnakin leirillä, silloin meitä oli vain 4. Enemmän siitä voit luke tästä.


Saavuimme leirille illalla, kävelytin ensin ponin ja vein tavarani aittaan, jossa nukumme. Minä, Elina ja Viivi nukuimme ylhäällä ja loput nukkuivat alhaalla.

Aitta. Ylhäällä kaikki Viivin tavarat jotka hän oli pakannut valmiiksi.

Sinä iltana kun saavuimme meillä oli vain iltapala ja menimme nukkumaan.
Meiltä meni jossain vaiheessa sinä iltana aitasta sähköt, ja etenkin ylähuoneessa oli tosi kylmä. Alahuone oli tiivistetty.

Meillä oli joka päivä aamupala puoli kahdeksalta. Sitten teimme tallitöitä. Alahuoneen asukkailla oli ensin tunti ja sitten oli meidän tunti. Ehdimme kuvata toistemme tunteja vain kerran, koska piti tehdä tallitöitä. Meidän tunnin jälkeen oli ruoka. Titti laittoi tosi hyvää ruokaa. Sitten oli vapaa-aikaa. Sen jälkeen oli joko teoria tai toinen tunti. Toisella tunnilla ratsastimme kaikki 7 samaan aikaan. Teoriat olivat tosi kivoja. Meillä oli teoriaa siitä miten ratsastetaan nuoria hevosia, irtohypytystä, raviurheilusta ja kilpailemisesta.

Ensimmäisenä päivänä ratsastimme toisella tunnilla ihan tavallisesti sileällä, toisella päivällä menimme puomeja, kolmantena päivänä menimme ilman satulaa ja meillä oli leikkitunti. Silloin menin Baileyllä, Jonten pikkusiskolla joka on kantava. Se liikkuu todella hitaasti nyt kun sillä on niin iso maha. Voitimme silti tuolileikin. Siitä tunnistakaan ei valitettavasti kuvia. Nejläntenä päivänä, eli Perjantaina, meillä oli vaihto tunti. Viivin oli pakko lähteä koiranäyttelyyn ja hän ei valitettavasti päässyt mukaan tälle tunnille. Ja Helmille tuli paha olo. Helmi tuli silti Lauantaina kisoihin. Mutta jos me menimme tavallisesti näin:

Ava - Jontte
Isla - Silver
Elina - Rocil
Sara - Podi
Viivi - Aiti
Helmi - Vakkis
Ada - Mörkö

niin menimme vaihtistunnilla näin:

Ava - Rocil
Isla - Podi
Elina - Mörkö
Sara - Aiti
Ada - Silver

Launatina oli kisat. Menimme kn Specialin. Se on minulle jo tuttu ohjelma. Olimme Jonten kassa kolmantena. Hevoset piti letittää, ja en ehkä ihan onnistunut siinä.. Jontella oli liukas ja epätasasinen harja, se oli todella vaikea letittää.

Leirllä oli oikein kivaa ja sähköt tulivat takaisin Torstaina. Meillä oli Keskiviikkona leirikaste. Meillä oli silmät sidottu pinteleillä.  Ensin meidän piti laittaa toisiemme naamaan sinappia. Sitten meidän piti etsiä maasta "onnenamuletti" joka oli hevosenkenkä. Sitä piti pitää mukana koko leirikasteen aikana. Kun olimme löytäneet hevosenkengät jouduimme menemään ryömimään hevosenlantaan. Sen jälkeen meidän piti istua tuolille missä oli pesusieni joka oli kylmästä vedestä läpimärkä. Sitten lähdimme syömään. Ensin piti poimia laatikosta joko "lokin silmiä" tai "sammakon reisiä".Oikeasti se oli tomaattia ja paprikkaa lesevedessä. Sen jälkeen menimme juottamaan toisiamme vedellä. Kaadoin vahingossa Helmin niskaan kaikki vedet. Sitten meidän päälle vielä heitettiin kylmää vettä. Onneksi pääsimme heti sen jälkeen saunaan.

Vapaa-ajalla olimme mm. autamassa tallitöissä, istumassa mönkkäreitten peräkärryssä kun hevosille vietiin vettä, juoksemassa ja hyppimässä esteitä maneesissa ja ihan vain aitassa istuskelemassa. Minä ja Elina hyppäsimme molemmat 115 cm (siis ilman hevosta maneesissa) ja Helmi oli todella lähellä sitä että olisi pääsyt sen yli. Meillä oli estetolpat ja niiden välissä raippa.

Sitten vähän kuvia:

Nämä kaikki kuvat ovat minun ottamia, leirin ihan ensimmäisestä tunnista.


Mörkö

Helmi ja Vakkis
Elina ja Viivi siivoavat kun Ada ratsastaa ohitse

Isla ja Silver

Ponii

Podi

Sara ratsataa Podilla
Nämä seuraavat kuvat ovat Islan jälkeä.

Jontte putte


Elina ja Rocil

Rocil

Viivi ja Harri. Viivi meni kerran Harrilla ja se oli leirin ekalla tunnilla



Sitten vähän kuvia leirkisoista. Isäni on ottanut kaikki kuvat.

Hupiratsastusta

Hieno Jontte

Tässä näkyvät hienot letitykseni..

Vakkis

Ponsku

 Sitten vielä vähän muita kuvia joita ehdin ottaa leirin aikana:






Oli ihana leiri! Erilainen kun viime vuonna, mutta silti oikein kiva! Kiitos Titille, Miljalle, Emmalle ja kaikille ketkä ovat lainanneet hevosiaan♥

2 kommenttia:

  1. Tää oli ihana postaus! Tuli itelläki ikävä sitä ikää kun vielä leireillä kävin. Kuvista välitty ihanan kesäinen ja iloinen fiilis! :)

    - Mimmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit! Joo, pitää otta kaikki irti nyt näistä leireistä c:

      Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!