tiistai 16. kesäkuuta 2015

Eilinen ratsastus

Minun piti oikeastaan vain kävellä, mutta menin vähän ravia ja pari pääty-ympyrää laukassa. Ratsastin ehkä 30min.

Silver tuntuu Jonten jälkeen tosi helpolta! Olen oppinut Jonten kanssa tosi paljon, ja sen huomaa vasta nyt. Ikinä aiemin en ole saanut Silveriä ihan ensimmäisistä askelista lyhyillä ohjilla noin hyvin avuille ja noin hyvään muotoon! Äitillä ei ole yhtäkään kuvaa missä silver olisi pää ylhäällä ja "juoksemassa" pois altani.

Poni tuntuu niin pikkuiselta♥ Ja tutulta ja turvalliselta. Olen oikein iloinen siitä että menin Jontella viime viikon, se opetti minulle paljon. Jospa ne powercupin koulukarsinnat olisivat olleet nyt...







Kun tulin tallille, menin tavallisesti Silverin karsinan luokse. Mutta poni ei ollut kaan siellä. Tallin omistaja, Titti huusi kentältä: "Han är i stora stallet" eli "Se on isossa tallissa". SIlver oli siirretty Laffen karsinaan, koska Laffe oli laitumella. Ja Silver olisi ollut yksin sen vanhassa karsinassa, siellä ei ollut muita hevosia lähistöllä. Se karsina missä Silver on nyt on Ianin vanha. Siinä vieressä asuu Raimo, jolla menin leirillä vuonna 2014. Se on äkäinen herrasmies, ja Silver on myös aika äkäinen muita hevosia kohtaan. Silveristä oli haukattu kunnon pala poskesta. Se on juuri suitsien alla. Joten se ei haittaa ratsastusta. Mutta se ei ole hyvä että Silver ja Raimo ovat vierekkäin.

Tässä haavaan on laitettu helosania

Menen illalla tunnille Silverin kanssa, katsotaan jos Jorma on laittanut boxejen väliin lankun tai njos Silver on muuttanut pois Raimon vierestä.



Tänään Cora täyttää 1v♥ Laitan ehkä kuvia sen kakusta jos ehdimme tehdä kakun sille. Se on ainakin tarkoituksena että ehtisimme tehdä kakun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!