sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Estetunti maneesissa 17.12

Käytiin taas vanhalla kotitallillamme valmennuksessa. Tehtiin alkuun ravipuomi tehtäviä. Sen jälkeen tehtiin taas vähän enemmän kääntämistä pienillä esteillä jonka jälkeen alettiin tulemaan rataa johon kuului mm. kuuden esteen innarilinja. Lopussa tultiin Ettanin kanssa yksittäisenä hieman alle 110cm pysty. Siihen ensimmäinen lähestyminen tuli liian lähelle mutta toinen kerta meni oikein hyvin.Valmennus meni oikein hyvin ja Ettan oli energinen ja innoissaan. Harjoitukset mitä tehtiin teki oikein hyvää hevoselle ja lopussa se oli ihan loppu. Huomenna otetaan sitten vähän rennompi päivä.

En kirjoittele sen enempää sillä saatte sen sijaan nähdä videon valmennuksesta: 


2 kommenttia:

  1. Katsoin videon jo aikaisemmin Youtubesta ja se oli minusta jostakin syystä aivan ihana! Ettan näytti juurikin todella energiseltä ja oikeasti siltä, että se oli innoissaan ja nautti hyppäämisestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hevonen oli kyllä innoissaan ja oli tosi kiva nähdä että se nautti :)

      Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!