keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Tavoitteet vuosille 2016 ja 2017


"Punaiset tavoitteet ovat niitä mitä en odota että saavutan, mutta pidän kuitenkin tavoitteina."

Viime vuonna tein pidemmän listan tavoitteita vuodelle 2016. Olen nyt liattanut viivan tavoitteiden yli joko punaisella tai vihreällä.

-kehittyä ratsastajana: Tämä on ihan hyväksytty, jos en olisi nyt kehittynyt tämän vuoden aikana yhtään niin olisi aika kumma juttu..

-Saada 65% h:b: Ei tänäkään vuonna toteutunut. Parhaat procentit mitkä saatiin Silverin kanssa olivat 62%

-keskittyä enemmän treeneihin: tästä en oikein tiedä, ainakaan käytiin paljon treeneissä joten? En ainkaan keskittynyt mitenkään vähemmän kun viime vuonna.

- ratsastaa enemmän eri hevosia: Ettanin lisäksi ratsastin tänä vuonna ainakin Silverillä, Vendillä, Pepellä, Topilla, Patulla, Macylla, Mussulla ja Bassella. Joten en kyllä ratsastanut mitenkään kauhean paljon muilla hevosilla..

-powercup: Voisin sanoa vaikkkapa näin, että suunnitelmat hieman muuttuivat kun lähdettiin alkuvuodesta etsimään uutta hevosta..

-löytää isompi kisaratsu: Tämä oli sellainen tavoite mitä en odottanut että toteutuisi, mittä niin siinä sitten kävi että Ettanista tuli meidän uusi perheenjäsen.

- Kasvattaa blogin lukijanmäärää: Tämä toteutui, viime vuoden lopussa rekisteröityneitä lukijoita oli hieman päälle 20, nyt niitä on 60! Kiitos kaikille jotka jaksavat tätä blogia lukea :)- tehdä blogista vielä mielenkiintoisemman: Tähän laitoin kysymysmerkin, en itse tiedä onnistuinko vaiko en. Ainakin yritin.

- parantaa koulussa numeroita entisestään: Ainakin sain paremman keskiarvon viime todistukessa :)

- viitata enemmän tunneilla: En oikein usko että viittasin tunneilla yhtään sen enempää kuin viime vuonna.
-olla saamatta yhtäkään huonoa wilma viestiä: Tässä onnistuin ihan hyvin.

Tänä vuonna en tee niinkään paljon tavoitteita, ihan vain sen verran että kuitenkin on jotain:Ensinnäkin ensi vuonna olisi tarkoitus kilpailla enemmän, ainakin yksissä koulukisoissa pitäisi käydä ja tähdätä 100cm luokkiin. Myös talent cupiin olisi kiva osallistua.

Onko teillä jo jotain tavoitteita vuodelle 2017?

2 kommenttia:

  1. Hyvin olit saanut saavutettua tavoitteita, siitä sitten vain saavuttamaan uusia! Tsemppiä ja menestystä teille ensi vuodelle!

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!