lauantai 10. joulukuuta 2016

Valmennus sekä vuoden hevonen ehdokkaana

Tästä tulee nyt joulukuun ensimäinen normaali postaus.

Käytiin eilen Ettanin, Silverin ja parin muun hevosen kanssa hyppäämässä valmentajamme estetunnilla maneesissa meidän vanhalla kotitallilla. Ettan ei ole aiemmin paikassa ollut mutta käyttäytyi kuitenkin tosi nätisti.


Kuvia ei ole muta kuin nämä kaksi, videota on paljon enemmän. Niitä tulette varmasti näkemään tulevissa kalenteriluukuissa :) 

 Tehtiin aika paljon jumppaa ja tiukkoja käännöksiä. Maneesi jossa kävimme ei ole mitenkään suuri joten Ettanin kanssa ainakin tuntui siltä että oli vähän vaikea mahtua laukkaamaan kunnolla. Meni kuitenkin oikein hyvin siihen nähden että ei olla hypätty Ettanin kanssa pitkään aikaan.

Tässä ylhällä esimerkkinä minkälaisia tehtäviä tehtiin. Jokaisen kavaletin väliin tuli 3 askleta.Ettan alkoi lopussa jo väsyä ja ei olsi jaksanut laukata ja ravata, varmaankin sen vuoksi että saikun takia Ettanin kunto laski huomattavsti eikä olla päästy kunnolla treenamaan olosuhteiden vuoksi.

Onneksi meillä on omalla tallilla jo ensi vuonna oma maneesi niin ei tarvitse lähteä muualle hyppäämään :)


Toisena asiana on tämä:


Ettan on siis ehdolla Villivarsa lehden viimeiseki "Vuoden hevoseksi". Käykää ihmeessä äänestämässä! :D


Lähettäkää siis sähköpostia osoitteeseen villivarsa@otavamedia.fi, kirjoittakaa otsikkoon "Vuoden hevonen 2016" ja laita viestiin Eterma, nr 1, oma nimesi ja postiosoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnmerosi. Allaolevassa kuvassa näkyy myös ohjeet.

Äänestäjien kesken arvotaan kolme Spooks Unicorn iPhone -suojakuorta :) Kiitos todella paljon jos jaksatte vaivautua äänestämällä :)Huomenna tulee vähän erilainen luukku joulukalenterissa :D

4 kommenttia:

 1. Miten Ettan on tuonne päätynyt? :D Ja tuo kavalettitehtävä näytti kivan haastavalta, innolla odotan videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin ilmottaa sen sinne ;D Juu, oli hieman erilainen tehtävä kylläkin :)

   Poista
 2. Äänestetty :D Toivottavasti Ettan voittaa ja pääsee vuoden hevoseksi! <3

  VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!