keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 7: Varustepostaus: BoT suojat

Tämän päivän joulukalenteriluukussa on vuoden kalenterin toinen varustepostaus. Tässä postauksessa kerron enemmän suojista joita käytän Ettanilla, Back on Track jännesuojista.

Miksi ostin tämän varusteen?

Ettanilla ei ollut omia kunnollisia suojia, sillä oli ensin vain jotkut vanhat röppänät tarrakiinnitysellä varustetut suojat joten ostettiin sitten siis Back on Trackin suojat, kuitenkin kuin laadukas merkki on.Miten tuote eroaa tavalliseen?

"Suojat on valmistettu termoelastaanista ja ne on laminoitu nylonilla korkean jännitteen aikaansaamiseksi.
Tämä korkeampi jännite jakaa paremmin painetta ja iskuja laajemmalle alueelle.
Paksu ja pehmeä neopreenisisus on rei´itetty tehokkaamman ilmanvaihdon ja ilmavirtauksen aikaansaamiseksi. Erinomainen istuvuus.
Sisäpuolen Welltexkangas antaa Back on Track-vaikutuksen" teksti otettu Viljarshopin sivuilt. Tässä kerrotaan aika hyvin suojien ominaisuuksista.Miten on kestänyt käytössä?

Käytössä nämä ovat oikeasti siis kestäneet tosi hyvin, jos ne nyt pesisi kunnolla niin näyttäisivät varmasti ihan uuden veroisilta.Onko helppo puhdistaa?

Nämä eivät ole mielstäni mitenkään vaikeammat pestä kuin mitkään muut suojat.Toki se e riitä että vain suihkuttaa vedellä, kuivuessa ne ovat muuten taas ihan likaiset.
 


Plussat ja miinukset tässä tuotteessa?

+ kevyet
+ hengittävät
+ hyvä kiinnitys
 +kestävyys
+ hiekkaa ei mene suojan sisään vaikka on mutainen keli
+ istuvuus
 
-takasuojien kiinnitysnauhat venyvät aluksi käytössä

Kenelle suosittelen tätä?

Kaikille jotka haluavat ostaa hyvät suojat hyvällä kinnityksellä.Mistä voi löytää tämän tuotteen?
Muuta?     

 Näitä suoja löytyy väreissä musta, valkoinen ja ruskea. Taka- ja etusuojat myydään erikseen. 


2 kommenttia:

  1. Itse olen myös katsellut BOT:in suojia, mutta päädyin nyt hommaamaan Wonylle pukinkonttiin samantyyppiset Lami-Cell:in suojat, jotka meillä on nytkin ollut käytössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat varmastikkin samanlaiset kun ne mitkä ostin Silverille joskus viime vuonna :) nekin ovat olleet hyvät ja kestäneet käytössä :D

      Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!