keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 14: VIDEO + linkkaa instagramisi parhaat käyttäjät

Ensinnäkin tässä luukussa tulee video johon ollen ottanut klippejä kuluneesta puolesta vuodesta Ettanin kanssa:
Tämä on ensimmäinen video Ettanista minkä en ole tehnyt erikseen valmennukseen/ kilpailuun liittyvänä.

Toiseksi julkaisen "linkaa instagramisi" voittajat. Tämän kalenterin ensimmäiseen luukkuun pystyi siis linkkaamaan omia instagram-tilejä. Tähän postaukseen kerään sitten kaikki ne käyttäjät joita aloin itse seuraamaan/seurasin entiseltään. Tämän blogin oma instagram on siis @justbe.brave.Kaikki käyttäjät eivät mahtneet mukaan, osallistujia tuli sen verran paljon.


Alla olevat käyttäjät tulevat ihan satunnaisessa järjestyksessä :)


Kiitos kaikille osallistujille! Laitan tähän alle kaikkien muiden käyttäjät, jos kaipaatte uusia seurattavia voitte toki käydä katsomassa nämäkin käyttäjät:Olen laitannut paksummalla tekstillä oikein hyvät käyttäjät jotka eivät nyt tähän postaukseen mahtuneet, heidän tilinsä kannattaa ainankin käydä katsomassa, jos etsii seurattavia tilejä!

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos maininnasta! Tää linkkaa instagramisi on kyllä hauska idea, hiukan vaihtelua ainaisiin linkkaa blogisi postauksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään :D Jep, tää on sentään erilainen kun tuo loinkaa blogisi :)

      Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!