keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 21: Kuvien editointia "before and after" muodossa


 Tällä kertaa näytän teille taas vähän näitä editointien tuloksia ja vertailun vuoksi myös niiden orginaalikuvat.


 Tässä olen poistanut yhden hevosen pienen osan hännästä sekä kokonaan toisen pään ja yhden tolpan. Tämän olisi voinut tehdä paljon paremmin, mielestäni muokatusta versioista voi nähdä aika helposti että siitä on poistettu jotain. Tämän muokkauksen tekoon meni n. 5min. Tästä olen postaunut taustalla olevat häiritsevät elementit. Sinistä estettä en pystynyt ottamaan pois, se taitaa olla lähes mahdotonta tällaisessa kuvassa sillä se peittää jotkut kriittiset alueet. Tässä onnistuin ihan hyvin. Arvelisin että tämän muokkaiksen tekemisessä meni n. 5-10 min sen takia että olen joutunut työskentelemään todella pienellä työkalulla.


 Kun otin tämän kuvan niin harmiti kun nuo langat tulivat tuhon ja ajttelin että ei tätä kuvaa varmastikkaan voi käyttää mihinkään. Kun siirsin kuvia koneelle nin lähdin yritämään tämän kuvan muokkaamista ja se onnistui oikein hyvin! Tässä kesti vähän kauemmin, ehkä n. 10min, etenkin kun poistin langat masin sieraimen alapuolelta sekä muutenkin sen päästä.Tässä en ole tehnyt kummempaa kuin poistanut tuon tolpan, eli ei mitenkään vaikeasti toteuttavissa oleva asia.Tämäkin on ihan parin minuutin muokkaus.


Tästä olen taas poistanut häiritsevät elementit taustalta eikä mitään sen kummempaa. Sinne jäi tuo auto ja toinen ratsastaja mutta en lähtenyt ottamaan niitä pois kun en oikein löytönyt sopivaa kohtaa jotta saisin paikkattua.


 Tästä olen vain poitanut loput Silverin hännästä.Tämä on ihan vain n. 2min editointi, tällaiset jutut eivät ole haastavia.


Tässä olen tehnyt taustasta siistimmän. Tässä huomaa miten koko kuvan tunnelma muuttuu kun editoi taustaa. Tämänkin olisin saanut paremmaksi jos olisin käyttänyt muokkaamiseen enemmän aikaa. Veikaisin että tähän ei ole mennyt viittä minuuttia enempää aika.


 Tästä otin ensin pois vain kaksi kylttiä. Toisesta kuvasta otin vielä pois puolet esteestä. Tämä kuva oli tosi helppo editoitava, tässä ei oikein ollut mitään haastavaa ja tässä kesti alle 5 min.

Tämä on joku kuva jonka olen ottanut vermossa joskus vuonna 2013 tai 2014. Tästä poistin nuo lipputangot sekä yhden tolpan ja siniset kohdat. Tässä meni ehkä se 10 min sillä jouduin tässäkin jossain kohdissa käyttämään pientä työkalua.

Tässä ei ollut kovinkaan monta kuvaa, jos haluatte nähdä enemmän, tästä löytyy linkki edelliseen "edit, before and after" postaukseen.

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Millä ohjelmalla muokkaat kuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :) Muokkaan tällä hetkellä photoshop elements 13 ohjelmalla :)

   Poista
 2. Erittäin hyvin muokattuja kuvia! Itse en osaa poistaa kuvista ollenkaan mitään asioita, aina se epäonnistuu :D

  VastaaPoista
 3. Todella hyvin olet kyllä saanut poisteltua asioita, olet hyvä tässä hommassa! Muutenkin todella mielenkiintoista katsella, miten kuvat ovat muuttuneet! :)

  VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!