tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 20: Tietovisan oikeat vastaukset sekä uusi ulkoasu!

Tämän päivän joulukalenteri luukussa tulee uusi ulkoasu ja tietovisan oikeat vastaukset sekä voittajat julkaistaan!

Aloitetaan ulkoasusta; minulla ei ole mitään oikein talvisia kuvia joten yritin luoda talvista olemusta muilla keinoilla. Tämä uusi ulkoasu tuli blogiin jo eilen illalla sen takia että pystyisin julkaisemaan tämän joulukalenteriluukun kuitenkin ajoissa.

Ennen:Jälkeen:Blogin ulkoasu ei ole muuttunut pitkään aikaan, ainakin siitä päätellen että Ettanilla on kuvassa päässään hackamoret. Tämä vaatii nyt vähän totuttelemista, niin kauan kun tuo vanha on ollutkin, vaikka ulkoasut ovat edelleen aika samantapaiset. Käytän edelleen samaa konseptia ja mallia sillä se on mielestäni oikein nätti enkä halua mennä muuttamaan ulkoasun mallia siinä pelossa että pilaan vahingossa kaiken ja joudun aloittamaan alusta ulkoasun rakentamisen.
.
Sitten siirrytään tietovisaan. Ensinnäkin, kiitos kaikille osallistujille!

Seuraavakis laitan samanlaiset kuvat mitkä oli tietovisapostauksessa sillä erolla että nyt kuvassa näkyy myös oikea vastaus.Tässä hyväksyn myös vastakuseksi "Joulukuu 2014"


Ne jotka saivat kaikki oikein olivat: 


Kiitos vielä kerran kaikille osallistumisesta :D 

4 kommenttia:

  1. Tämä uusi ulkoasu on tosi kiva! Ja tämä tietokilpailu oli tosi kiva idea, pointsit siitä! :D

    VastaaPoista
  2. Ulkoasu on tosi kiva, tulee heti talvi mieleen :D Itse selvitin kaikki vastaukset mutta unohdin sitten osallistua xD

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!